mertens-architecten

Kantoor en magazijn – Antwerpen

Ligging: 

Antwerpen

Jaar: 

ontwerp 2013

Bouwen van een kantoorgebouw ( 5 bouwlagen ) en verbouwing gedeelte magazijn. Het projectgebied is gelegen in het havengebied van Antwerpen en grenst aan de Noorderlaan.
Het nieuwe kantoorgebouw is deels in het volume van het bestaande magazijn ingewerkt, waardoor de nieuwbouw zich optimaal met de bestaande bebouwing op het terrein integreert. Als materiaal voor dit project werd gekozen voor een ruime glazen gevel, die voor de gebruikers ervan uitzicht biedt op het havengebied, in combinatie met aluminium plaatmateriaal in een bronzen kleur. Het totale project omvat een oppervlakte 1.915m².

Gerelateerde projecten

10 KMO units met kantoren – Niel

Bakkerij – Kalmthout

Kantoor en werkplaats – Antwerpen